Πώς να έρθετε

Με Αυτοκίνητο / Ταξί / Λεωφορείο

Ας πούμε ότι βρίσκεστε στο κέντρο της Αθήνας.
Για να φτάσετε, για παράδειγμα, στον Τυρό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το δικό σας αυτοκίνητο, ένα ενοικιασμένο ή να πάρετε το λεωφορείο.

Χρησιμοποιώντας αυτοκίνητο, μπορείτε να βρείτε και να ακολουθήσετε τον Λεωφόρο. Αθηνών και EO8 στην Ολυμπία Οδός / Α8 / Ε94 στη Μάνδρα και συνεχίζουμε στην Ολυμπία Οδός / Α8 / Ε94 προς Νεμέα. Παίρνετε την έξοδο προς την Αρχαία Νεμέα / Ναύπλιο / Μυκήνες από την Α / Δ Κορίνθου Τριπόλεως / Α7. Αφού πάρετε την Ε.Ο. Κορίνθου – Άργους, την Ε.Ο. Άργους Τριπόλεως και την Ε.Π.Α. Κιβέρι – Άστρος στον Άγιο Κωνσταντίνου θα φτάσετε στο Άστρος. Μετά συνεχίζετε με πορεία τον Τυρό.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τους Χάρτες σας Google πιέζοντας τον ακόλουθο σύνδεσμο ΕΔΩ και απλά ρυθμίστε την τοποθεσία σας και ξεκινήστε το ταξίδι σας.

Υπάρχει επίσης ένα λεωφορείο που φεύγει από το ΚΤΕΛ Αττικής (ΚΤΕΛ Κηφισού), που πηγαίνει στον Σταθμό Λεωφορείων της Τρίπολης, το ΚΤΕΛ Αρκαδίας (ΚΤΕΛ Τρίπολης). Από την Τρίπολη υπάρχει άλλο λεωφορείο που πηγαίνει στον Τυρό.

Για λεπτομέρειες, μπορείτε να αναζητήσετε και να λάβετε πληροφορίες από τους ιστοτόπους τους, καθώς αυτά τα λεωφορεία δεν είναι συμβατά με τους Χάρτες Google και δεν μπορείτε να ελέγξετε τα δρομολόγια, τις διαδρομές και τις τιμές επίσης. ΚΤΕΛ Αττικής http://ktelattikis.gr/ και ΚΤΕΛ Αρκαδίας https://ktelarkadias.gr/.

Με Προαστιακό Σιδηρόδρομο & Ταξί/Αυτοκίνητο

Στην Αθήνα, τα τελευταία χρόνια δημιουργήθηκε μια νέα σιδηροδρομική διαδρομή από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και από τον Πειραιά με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο της Αθήνας που πηγαίνει στο Κιάτο, ένα ωραίο χωριό πριν την Κόρινθο.

Έτσι, είτε η προσγείωσή σας είναι στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, είτε το πλοίο σας φτάνει στον Πειραιά, μπορείτε να πάρετε τη διαδρομή που πηγαίνει στο Κιάτο και μια στάση πριν φτάσετε στο τερματικό σταθμό να αποβιβαστείτε στην Κόρινθο.

Από εκεί μπορείτε να κανονίσετε μια μεταφορά, να πάρετε ένα ταξί ή να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο και να φτάσετε στην πόλη του Τυρού.

Η διάρκεια της σιδηροδρομικής διαδρομής είναι περίπου από 1:00 έως 1:30 ώρες και από την Κόρινθο στον Τυρό περίπου 2:00 ώρες με κανονική και ασφαλή οδήγηση, καθώς οι δρόμοι όπως πάντα, σε παγκόσμιο επίπεδο, χρειάζονται την πλήρη προσοχή μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα του προαστιακού σιδηρόδρομου της Αθήνας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ακόλουθη σελίδα http://www.trainose.gr/.

Με Αεροπλάνο & Ταξί / Αυτοκίνητο

Υπάρχουν 2 αεροδρόμια στην Ελλάδα, τα οποία βρίσκονται πιο κοντά στην Κυνουρία και την πόλη του Τυρού.

Το ένα είναι ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Βρίσκεται στα Σπάτα και απέχει περίπου 208 χλμ. Και περίπου 3:00 ώρες οδικώς από τον Τυρό.
Ένας χάρτης ή μια συσκευή GPS θα ήταν μια ιδανική λύση για να φτάσετε εγκαίρως και να αποφύγετε τυχόν προβλήματα, ανάλογα με την ώρα άφιξης και αναχώρησης από την Αθήνα στον Τυρό αντίστοιχα.

Η δεύτερη επιλογή είναι ο Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας, που ονομάζεται Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος, ο οποίος βρίσκεται λίγο έξω από το κέντρο της Καλαμάτας και απέχει περίπου 142χλμ. και 2:00 ώρες οδικώς από το αγαπημένο μας χωριό, Τυρός.

Ένα ταξί, μια εταιρεία μεταφοράς ή μια υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων θα ήταν καλή ιδέα για να φτάσετε εγκαίρως.

Με Πλοίο & Ταξί / Αυτοκίνητο

Υπάρχουν 2 λιμάνια κοντά στην πόλη του Τυρού.

Το ένα είναι ο Πειραιάς.
Βρίσκεται σε απόσταση περίπου 190 χιλιομέτρων και σε απόσταση περίπου 3:00 ώρες από τον Τυρό. Συνιστάται ένας χάρτης ή μια συσκευή GPS, ώστε να φτάσετε εγκαίρως στον Τυρό.

Η δεύτερη επιλογή είναι το λιμάνι της Πάτρας.
Απέχει περίπου 242 χιλιόμετρα και 3:15 ώρες από το χωριό Τυρός. Συνιστάται ένας χάρτης ή μια συσκευή GPS, ώστε να φτάσετε εγκαίρως στον Τυρό. 

Ένα ταξί, μια εταιρεία μεταφοράς ή μια υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων συνιστάται για να φτάσει εγκαίρως και ασφαλής στον Τυρό.

Μετάβαση στο περιεχόμενο